Diari Més

Societat

Vilanova de Prades busca una família per gestionar un bar-restaurant al municipi

Ofereix una concessió per treballar al local i un habitatge per viure

Imatge del petit municipi de Vilanova de Prades.

Vilanova de Prades: el confinament en un poble de 117 habitantsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vilanova de Prades ofereix un habitatge i un localper atreure a alguna família perquè vagi a viure-hi i així, rejovenirla seva població davant la pèrdua constant d'habitants. Per aquest motiu ofereix una concessió administrativa d’un local social que al mateix temps permeti l’ús d’habitatge familiar a qui en resulti adjudicatari.

Ellocal està format per un bar-restaurant, una cuina, una sala polivalent, una terrassa iuna sala d’actes. Totes les sales, bar i espais disposen de subministrament d’energia elèctrica, subministrament d’aigua potable, calefacció, i serveis necessaris pel seu ús adequat d’acord amb el seu destí. Mentre que l'habitatge comta amb treshabitacions i un bany.

Qui guanyi la concessió haurà de vigilari fer el manteniment del local; gestionar elbar-restaurant i la resta d'espais; i tindrà el dret a utilitzar l'habitage.

El termini per presentar la documentació necessària per optar a aquesta concessió s’acaba el proper 5 d’octubre. La informació necessària per participar en el procés de selecció d’un concessionari està publicat al perfil del contractant.

tracking