Diari Més

Salou suma un nou grup escolar en quarentena, ara a l'Escola Europa

A l'INS Jaume I salouenc acaba la quarentena el grup del cicle de Vela i aquest dilluns ha quedat confinat un de nou, del batxillerat artístic

Imatge d'arxiu de l'escola Europa de Salou.

Salou suma un nou grup escolar en quarentena, ara a l'Escola EuropaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Europa ha sumat avui un nou grup escolar en quarantena a Salou que no ha recollit el balanç oficial que fa públic cada dia el departament d’Educació de la Generalitat. D’altra banda, els alumnes del cicle de Vela de l’Institut Jaume I de Salou, on es va detectar un positiu el passat dia 7, ahir van acabar el seu confinament i han pogut tornar a les aules. Aquest institut, però, ha registrat avui un altre grup diferent en quarantena: el dels alumnes de Batxillerat artístic del centre.

Segons ha pogut saberDiari Mési ha confirmat Educació després, s’ha detectat un positiu en una de les classes de l’Escola Europa i s’ha activat el protocol covid-19. Avui mateix s’ha trucat als pares dels alumnes per tal que anessin a recollir els seus fills al col·legi. Està previst que demà se’ls realitzi la prova PCR. Amb aquest grup, ja són cinc les aules confinades de diferents centres salouencs i un, el del grau mitjà de Vela de l’Institut Jaume I, que ha acabat l’aïllament de catorze dies. En concret, als grups escolar de l’Escola Santa Maria del Mar, que està en quarantena des de passat dia 16, i de l’Escola Vora Mar, que està confinat des del divendres, avui mateix s’han sumat una classe de l’Escola Elisabeth, un grup de Batxillerat Artístic de l’Institut Jaume I i un altre de l’Escola Europa.

MÉS INFORMACIÓ

32 grups escolars del Camp de Tarragona i l'Ebre estan confinats per coronavirus

tracking