Diari Més

Comerç

Aquest dijous es posa en marxa la nova ruta gastronòmica de qualitat 'Tasta Salou'

Onze establiments oferiran cada dijous degustacions maridades amb els vins i caves de Raventós Codorniu a un preu de 5 euros

Imatge de la presentació del 'Tasta Salou'

Salou posa en marxa aquest dijous la nova ruta gastronòmica de qualitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament i amb el patrocini de Raventós Codorniu, ha presentat aquest dilluns la nova Ruta Gastronòmica 'Tasta Salou', que s’estrena aquest proper dijous, dia 24 de setembre.

La ruta es desenvoluparà fins al desembre, amb el parèntesi del període nadalenc, i, posteriorment, es reprendrà a principis d’any, onze establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda, ja sigui vi o cava, de les bodegues Raventós Codorniu, que variaran cada setmana.

La presentació de l’acte ha comptat amb l’assistència de Pere Granados, alcalde de Salou; d'Hèctor Maiquez, regidor delegat de Dinamització Econòmica; de José Félix Ruiz, vocal de la junta de l’AEH Salou i propietari dels restaurants Lunattic i Rock&Grill i de Joanna Civit, representant de Raventós Codorniu.

Els establiments participants al ‘Tasta Salou’ són: Restaurant Cook & Travel; El Totxo Taverna; Boquet Restaurant; Malapecora Restaurant; Dos G Bar Restaurant Lounge; Braseria l’Estació; Restaurante La Taverna; Sushi Kai Salou; Lunattic Salou; Rock & Grill; i El Trasto Taberna. Durant tot l’any, s’aniran afegint nous establiments a la iniciativa.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de 'Tasta Salou' es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou, que s’han creat, especialment, per a l’ocasió.

Així, cada setmana es compartiran les degustacions dels restaurants i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme, com el sorteig mensual de passaports VIP o l’obsequi d’una ampolla de cava Parxet Brut Nature per a aquelles persones que completin el passaport amb la marca dels onze establiments.

tracking