Diari Més

Municipal

Salou eliminarà les 150 hores d'aparcament gratuïtes pels residents

Els grups municipals de Ciutadans i PP critiquen aquesta decisió

Imatge d'un espai d'aparcament a Salou.

Salou elimina les 150 hores d'aparcament gratuïtes pels residentsAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou eliminarà les 150 hores d’aparcament gratuïtes pels residents a partir d’aquest 1 d’octubre. Així ho va anunciar ahir en la Comissió de Serveis Generals de l’Ajuntament. Aquesta decisió és molt criticada per l’oposició, ja que ho consideren «inadmissible», sobretot en un moment «delicat, econòmicament parlant, per a molts veïns», segons denuncia el portaveu del PP de Salou, Mario Garcia, qui afegeix que «els hem sol·licitat que ho rectifiquin».

Per la seva banda, Ciutadans Salou també reclama que es mantinguin les 150 hores gratuïtes d’aparcament per als residents. «L’Ajuntament ha de donar suport al comerç local, molt afectat per la crisi de la covid-19, i una de les mesures de fer-ho és amb una que convidi a visitar Salou i visitar el municipi», remarca el portaveu de Cs Salou, Pere Lluís Huguet, qui afegeix que «després d’una temporada desastrosa i un hivern incert, no és moment de fer pagar als salouencs per aparcar en determinats carrers».

D'altra banda, l’Ajuntament de Salou ha anunciat aquest dilluns una nova aplicació per aparcar al municipi amb sistema de geolocalització.

tracking