Diari Més

Cultura

Roden a Sarral un llargmetratge basat en un llibre de relats escrit pels veïns durant la pandèmia

'Història d’un relat confinat' està dirigit per Jaume Sanahuja

Un moment del rodatge del llargmetratge dels relats confinats, dirigit per Jaume Sanahuja.

Roden a Sarral un llargmetratge basat en un llibre de relats escrit pels veïns durant la pandèmiaAjuntament de Sarral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El llargmetratge Història d’un relat confinat, dirigit perJaume Sanahuja, s'està rondant aquests dies a Sarral. La història és una adaptació lliure del llibre Relats confinats, on la regidoria de Cultura de l’Ajuntament va proposar als veïns que escriguessin conjuntament un conte durant el confinament. La iniciativa va tenir molt bona acollida entre els veïns i es va traslladar a altres municipis de la comarca. Properament, l’ens comarcal editarà un llibre amb tots aquests relats confinats. Jaume Sanahuja (Sarral, 1973), un dels impulsors i productor de l’escriptura final dels relats, és també autor de vuit llargmetratges i de diferents documentals, que prenen Sarral i la seva societat com a motor creatiu.Història d’un relat confinatserà un llargmetratge d’una hora i mitja de durada.

La regidora de Cultura, Victòria Cañís, assegura que «la transformació del conte a pel·lícula també està gaudint de molt bona acollida». «A lapel·lícula,protagonitzada per set nens i nenes de Sarral, una bruixa intenta apoderar-se de la canalla provocant als pares un son profund. Els infants hauran desuperar proves, en les quals interaccionaran amb personatges fantàstics», hi afegeix.

El rodatge durarà fins al novembre i l’estrena, prevista pel 2021, serà a Sarral. La recaptació de les entrades, venda de còpies de la pel·lícula i altres beneficis econòmics que pugui generar el film es destinaran a La Marató de TV3, que enguany es dedicarà a la recerca sobre el nou coronavirus.

tracking