Diari Més

Laboral

El comitè d'Empresa de Saint-Gobain diu que els Mossos volen desallotjar el bloqueig de Bellvei

Els treballadors afirmen que no fan «res il·legal» i l'empresa avisa que sense desbloqueig és «impossible» negociar

L'accés a la fàbrica de Saint-Gobain a l'Arboç, bloquejada amb neumàtics amb motiu de la vaga indefinida dels treballadors.

Pre-acord entre els sindicats i Saint-Gobain per desbloquejar el polígon de BellveiACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè d'Empresa de Saint-Gobain assegura que els Mossos els han avisat que aquesta tarda desallotjaran els cotxes que bloquegen els accessos al polígon de Bellvei si no els retiren abans. «No estem fent res il·legal, ens estan negant el dret a la vaga», ha assegurat el president del comitè d'empresa, José Alberto García González. Els sindicats han fet una crida a acostar-se al polígon. Segons els treballadors, ells s'hi mantindran de forma pacífica. Fonts dels Mossos diuen que no han fet cap ultimàtum per desallotjar, que mantenen converses amb els treballadors i que són a la zona per «seguretat».

La plantilla de Saint-Gobain està en vaga per la voluntat de l'empresa de tancar la divisió Glass i deixar sense feina més d'un centenar de persones.

Les negociacions entre treballadors i empreses estan estancades pel bloqueig, que podria deixar sense subministrament grans firmes com Seat o Ford.

Fonts de l'empresa han dit a l'ACN que les últimes negociacions no van arribar a bon port i que estan «a l'espera d'un moviment en el bloqueig de Bellvei». «Sense desbloqueig i amb el rebuig d'unes bones condicions, es fa impossible tornar a negociar res. El desbloqueig és el punt de partida necessari», afirmen.

tracking