Diari Més

Onze centres escolars del Camp de Tarragona tenen grups confinats per coronavirus

Un dels centres és una llar d'infants a Vila-seca. A Catalunya el nombre total de centres afectats és de 111

Imatge d'una aula de l'Institut Martí i Franqués de Tarragona.

Onze centres escolars del Camp de Tarragona tenen grups confinats per coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total d'onze centres escolars del Camp de Tarragona tenen grups escolars confinats a causa de casos positius de coronavirus. Les més recents han estat els casos detectats a la Salle de Reus, on hi ha un positiu localitzat a un curs de 6è, i també els detectats a l'escola Torreforta, l'Institut Cambrils, el col·legi Claret de Valls i una llar d'infants, les Vimeteres, a Vila-seca.

Tots els centres tenen un grup escolar confinat, excepte el BernatCalvóde Reus, on el confinamentafectados grups.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, les dades del departament d'Educació indiquen un sol grup afectat, a l'escola Remolins de Tortosa.

Al conjunt de Catalunya el nombre de grups escolars confinats per un positiu decovidsés de 111, quan aquest dijous eren 68, segons les dades facilitades pel Departament d'Educació. Hi ha un total de 85 centres afectats, 35 més que ahir.

Actualment, el 98,4% de centres tenen la totalitat dels grups en funcionament. Del total de centres afectats, 17 es troben emmarcats als serveis territorials de la Catalunya Central, 14 al Consorci d'Educació de Barcelona, 14 més a Girona, 11 a Tarragona, una desena al Maresme-Vallès Oriental, vuit al Vallès Occidental, vuit més als serveis territorials de Barcelona Comarques, dos a Lleida, dos al Baix Llobregat i un als de les Terres de l'Ebre.

tracking