Diari Més

Medi natural

La Guàrdia Civil identifica un pescador furtiu de tonyina vermella de Salou

Un dels tripulants havia ensenyat les captures il·legals a les xarxes socials i diversos usuaris ho van denunciar

Una de les imatges que es va distribuir a les xarxes socials

La Guàrdia Civil identifica un pescador furtiu de tonyina vermella de SalouGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Tarragona ha denunciat al patró d'una embarcació recreativa de Salou per haver capturat diversos exemplars de tonyina vermella sense autorització. Això representa una presumpta infracció en matèria de pesca d'espècies sotmeses a una protecció especial.

A principis de setembre, agents del servei marítim van saber, a través de les xarxes socials, que una embarcació d'esbarjo amb tres tripulants hauria realitzat diferents captures de tonyina vermella en època de veda i sense comptar amb autorització. Usuaris de les xarxes van aportar informació de l'existència d'aquest fet i es va iniciar una recerca del presumpte infractor.

En les imatges compartides pels usuaris, es podien apreciar les espècies capturades, i la Guàrdia Civil va sol·licitar als funcionaris pertanyents a la Dependència de l'Àrea d'Agricultura i Pesca de la Subdelegació del Govern a Tarragona un informe tècnic relacionat amb la catalogació d'aquestes espècies.

El patró de l'embarcació va ser localitzat i es va aixecar acta-denuncia per infracció a la Llei 3/2001 de Pesca Marítima de l'Estat amb motiu de la tinença de diversos exemplars de tonyina vermella en època de veda.

tracking