Diari Més

Municipal

Cambrils activa l'Altaveu Ciutadà per recollir l'opinió dels ciutadans

La primera onada d'enquestes es farà del 21 al 27 de setembre sobre els serveis, equipaments i gestió municipal

La façana del consistori de Cambrils.

Ajuntament CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha activat el denominat Altaveu Ciutadà que, a través de questionaris online, vol recollir l'opinió dels ciutadans sobre diversos temes relacionats amb el municipi.

La primera onada de consultes s’iniciarà el proper 21 de setembre amb un qüestionari entorn els serveis, equipaments i gestió municipal del municipi. Les consultes posteriors seran més específiques sobre diferents temes concrets de l'àmbit municipal.

Aquestes enquestes periòdiques online les respondrà un panell format per les persones que s’havien inscrit a l’Altaveu i que aportaran la seva opinió de manera totalment anònima. El panell segueix obert a les persones interessades, que s’hi poden apuntar a través del web http://cambrils.altaveuciutada.cat. Les persones que s’inscriguin una vegada començada la primera onada, es reservaran per la següent consulta.

Després de cada consulta, l’Ajuntament es compromet a fer un retorn de totes les aportacions a les persones participants i presentar els resultats a la població. L’empresa CERES, encarregada de la gestió de l'Altaveu, garanteix el tractament de les dades i preserva la confidencialitat de les persones voluntàries.

tracking