Diari Més

Un positiu a la Residència Ballús de Valls obliga a restringir les visites al centre

Es tracta d’un resident que ja havia passat la malaltia

Exterior de la residència vallenca.

Deu casos positius per coronavirus en una residència d'avis de VallsGoogleMaps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció de la Residència Ballús de Valls va derivar, ahir a la nit, un resident a l’Hospital Pius de Valls per baixa saturació d’oxigen, un pacient que necessita oxigen de manera habitual però que no mostrava quadre febril. Avui el centre hospitalari ha notificat que, després de fer-li la prova PCR protocol·lària, el pacient ha donat positiu per Covid-19. Es tracta d’un resident que ja havia passat la malaltia i la PCR havia negativitzat.

El CAP de referència ja ha activat tots els protocols d’actuació per realitzar el cribratge de proves diagnòstiques tant a l’equip professional com a tots els usuaris de la residència. S’han aïllat als residents que no han passat la malaltia i s’han activat tots els protocols de comunicació als diferents col·lectius, seguint les polítiques de transparència que s’han instaurat a totes les residències del grup.

A causa d’aquesta incidència, i com a mesura de prevenció, s’ha activat el protocol de seguretat i, entre d’altres mesures, s’han restringit les visites i els ingressos fins a nou avís.

tracking