Diari Més

Turisme

PortAventura assoleix una ocupació de només el 87% a tres dels seus sis hotels

L’1 d’agost, el parc va tancar un dels quatre establiments hotelers que havia obert i va reduir l’horari d’obertura

Clients del parc amb mascareta al Dragon Khan.

PortAventura assoleix una ocupació de només el 87% a tres dels seus sis hotelsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caiguda en picat del turisme a la Costa Daurada a causa de la pandèmia per la covid-19 ha passat factura també a PortAventura World que podria haver rubricat la pitjor temporada de la seva història, tot i que la companyia en fa un balanç «positiu». El parc ha registrat una ocupació del 87% als seus hotels, un percentatge que podria considerar-se satisfactori si no fos perquè el ressort només ha obert tres dels seus sis hotels. Tanmateix, segons ha informat la companyia, en alguns moments del mes d’agost fins i tot van arribar a pics de fins al 92% d’afluència de públic al parc, una dada també de satisfacció relativa, ja que a principis d’agost va reajustar l’oferta i va reduir considerablement l’horari d’obertura del parc.

PortAventura parc va obrir portes amb quatre dels sis hotels de què disposa. El 28 de juliol passat, anunciava el reajustament de l’oferta a partir de l’1 d’agost, enmig dels rebrots de covid-19 i dels vetos turístics de països com el Regne Unit, França o Alemanya. A partir de l’1 d’agost va retallar l’horari i obria mitja hora més tard, a les 10.30 hores, i tancava dues hores abans, a les 20 hores. D’altra banda, el parc va tancar també un dels quatre hotels que havia obert tres setmanes abans. En concret, l’hotel PortAventura va quedar tancat el 30 de juliol amb la qual cosa l’oferta hotelera va quedar concentrada als hotels de la zona del Far West: Gold River, Colorado Creek i Mansión de Lucy.

El parc, que va obrir el 8 de juliol amb un aforament del 30%, també va imposar algunes restriccions als usuaris del passi de temporada. A principis d’estiu, la companyia comunicava als clients amb passi de temporada que només podrien accedir dos cops al mes durant els mesos de juliol, agost i setembre tot indicant prèviament el dia de la visita

Pel que fa al nombre de visitants, PortAventura World no ha facilitat dades, però sí que ha indicat que el 86% dels clients han estat de l’Estat. Entre els mercats internacionals, el francès ha estat el principal, amb un 12% del volum total. Amb tot, la companyia fa un «balanç positiu» de l’estiu i aquest dissabte ja estrena la campanya de Halloween.

PortAventura ha comunicat que durant la temporada de Halloween 2020, que comença el pròxim 19 de setembre, PortAventura Park obrirà de 10.30 a 18.00 h. i els dissabtes fins a les 20.00 h. Ferrari Land continuarà amb el seu horari de 11.00 h.a 16.00 h. Segons la companyia, en Halloween 2020 cobraran especial importància les mesures de prevenció que s’apliquen a tots els espectacles i passatges.

tracking