Diari Més

Confinat un grup escolar de l'escola Santa Maria del Mar de Salou

Actualment hi ha 27 escoles i instituts afectats per casos de covid a Catalunya, set dels quals llars d'infants

Imatge d'arxiu de l'escola Santa Maria del Mar de Salou.

Confinat un grup escolar de l'escola Santa Maria del Mar de SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demarcació de Tarragona ha registrat un nou grup escolar confinat a causa de la covid respecte de la situació que tenia registrada dimarts, quan eren dos els grups afectats. Aquest dimecres s'ha anunciat l'increment de casos que ha registrat al conjunt de Catalunya. En el cas tarragoní, el nou grup confinat és de l'escola Santa Maria del Mar de Salou i els alumnes confinats serien els d'un grup de quart curs.Aquest se suma als que ja hi havia dimarts, el grup de P4 de 23 nenes i nens de l'escola Pau Delclòs de Tarragona i el grup de l'Institut Jaume I de Salou que es va registrar a principis de setembre.

Al conjunt de Catalunya els centres escolars tenen 34 grups confinats, el doble que aquest dimarts, quan eren 17. En total hi ha 72 positius per covid confirmats entre professionals, dos més, i 54 entre alumnes, 9 més segons les dades actualitzades per la secretària general d'Educació, Núria Cuenca. En total hi ha 285 professionals (+10) i 516 (+178) alumnes en quarantena i es manté en quatre els centres tancats, tres per covid i un per una plaga de vespes.

En total hi ha 27 centres afectats per covid, el que representa el 0,49% del total. D'aquests 27 centres, set són llars d'infants que havien iniciat l'activitat abans del 14 de setembre.

Cuenca ha destacat que l'afectació de positius és del 0,05% de la plantilla i el 0,03% de l'alumnat. Mentre que els confinats representen un 0,19% dels professionals i un 0,03% dels estudiants.

tracking