Diari Més

La Selva del Camp se suma al festival Accents amb dos concerts a la tardor

Joan Masdéu en format trio i Roger Mas en solitari actuaran al Castell de Paborde

El cantant Roger Mas actuarà a la Selva del Camp.

La Selva del Camp se suma al festival Accents amb dos concerts a la tardorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Selva del Camp s'ha incorporat a l’edició 2020 del Festival Accents de música folk, pop i rock dels Països Catalans amb 2 actuacions que tindran lloc a la tardor al Castell de Paborde. El primer dels concerts se celebraràel dia 23 d’octubre amb l’actuació de Joan Masdéu, presentant en format trio pel disc ‘La flor de Panical’. Elsegon concert serà l’actuació de Roger Mas en solitari, la nit del 21 de novembre.

Les dues actuacionstindran lloc a les 21.00h amb entrada gratuïta, però amb aforament limitat. Des de la regidoria de Cultura de la Selva del Camp i des de la direcció del Festival Accents s’ha decidit limitar l’aforament de l’espai al 50%, seguint les directrius del Procicat. Les portes del Castell de Paborde s’obriran 30 minuts abans per evitar aglomeracions i controlar l’accés del públic assistent fins a exhaurir les localitats.

La Selva del Camp se suma als consistoris de Reus i Cambrils, que també acolliran actuacions dins el festival. Més informació amb la programació actualitzada awww.festivalaccents.cat

tracking