Diari Més

Municipal

ERC de Perafort i Puigdelfí reclama lectors de matrícules als accessos per reduir la inseguretat

Presentarà una moció al pròxim ple amb propostes per una nova ordenança de civisme i convivència

Imatge d'arxiu de la localitat de Perafort.

ERC de Perafort i Puigdelfí reclama lectors de matrícules als accessos per reduir la inseguretatGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC reclama a l'Ajuntament de Perafort i Puigdelfí mesures urgents per actuar contra el que la formació considera que és un augment en la inseguretat ciutadana al municipi. El grup municipal denuncia que aquest estiu, «estiu s'han repetit i agreujat robatoris en diversos immobles del municipi, ocupacions d'habitatges, festes il·legals organitzades al polígon, desperfectes al mobiliari urbà i al privat i punxades de rodes de vehicles, entre altres fets incívics i delictius».

La formació considera que l'equip de govern municipal no fa prou per actuar contra la situació i ha anunciat la presentació d'una moció en el ple de finals de setembre per proposar diverses solucions.

Algunes de les mesures proposades per ERC de Perafort i Puigdelfí són la creació d'una taula local de seguretat que incorpori, a més dels grups municipals i els vigilants locals, a Mossos d'Esquadra i «el personal tècnic municipal encarregat de l'àrea de serveis socials i les associacions veïnals».

D'altra banda, Esquerra també proposa que s'implanti al municipi un sistema de lectura de matrícules als accessos al poble i s'elabori de manera urgent una ordenança de civisme i convivència ciutadana.

tracking