Diari Més

Policial

Els Mossos enxampen quatre homes fugint carregats amb bosses de marihuana a Vilaplana

Les plantes provenien d'una plantació ubicada a un quilòmetre del municipi

Imatge d'un dels accessos al muniicpi de Vilaplana.

Els Mossos enxampen quatre homes fugint carregats amb bosses de marihuana a VilaplanaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir aquest passat dissabte quatre homes, d’entre 32 anys i 51 anys, tres de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat marroquina, tots quatre veïns de Juneda (Garrigues), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir quan una patrulla estava efectuant tasques de prevenció de delictes i robatoris i habitatges. Al voltant d'un quart de dotze de la nitels va cridar l’atenció un vehicle estacionat a la foscor en una zona ubicada a l’entrada de Vilaplana, al costat de la carretera TP-7013.

En apropar-se, els agents van adonar-se de la presència d’un home a l’interior que es va mostrar molt neguitós i va oferir arguments poc creïbles i contradictoris. Pocs instants després els sospitós va rebre una trucada per adreçar-se amb el vehicle a un determinat punt del municipi on l’estarien esperant.

Davant d’aquest fet, una altra patrulla va donar suport a l’actuació i es va dirigir fins al punt on havien citat al sospitós. En arribar van localitzar tres homes dos dels quals, en veure la dotació policial, van intentar fugir camp a través.

Aquests tres homes duien una motxilla i cinc bosses de la brossa plenes de marihuana. Gestions posteriors van permetre comprovar que havien recollit la marihuana d’una plantació oculta en una zona boscosa ubicada a més d’un quilòmetre.

Els quatre detinguts van passar el diumenge 13 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar la posada en llibertat amb càrrecs de tots ells.

tracking