Diari Més

Festa Major

L'Ajuntament de Creixell fa oficial la suspensió de la Festa Major

Aquesta és la Festa Major Grossa de Creixell i des de fa 400 anys es celebra sempre el tercer cap de setmana de setembre.

Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat de la tradicional Processó amb les safates guarnides amb les coques del Pa Beneït.

L'Ajuntament de Creixell fa oficial la suspensió de la Festa MajorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enguany, al tercer cap de setmana de setembre no hi haurà la Festa Major del Santíssim Sagrament o de la Minerva a Creixell.

Els nens i nenes de la Vila no faran la tradicional Processó amb les safates guarnides amb les coques del Pa Beneit pels carrers del nucli històric, des de l'ajuntament fins a l'església, a causa de la situació actual de la Covid19.

L’Ajuntament de Creixell ha fet oficial avui la suspensió de la Festa Major del Santíssim Sagrament o de la Minerva 2020 i de tots els actes programats que s’havien de celebrar i que es suspenen a causa de la Covid-19.

La regidora delegada de l’àrea de Festes Pili Romero explica que «molt a contracor ens hem vist abocats a suspendre els actes de la Festa Major Grossa de Creixell, la del Santíssim Sagrament». Però amb l’actual evolució de la pandèmia i els rebrots a Catalunya. es fa difícil garantir al 100% la seguretat del públic assistent als actes que haviem preparat.

Per la qual cosa, finalment ha calgut prendre aquesta dràstica decisió de suspendre la Festa Major del Santíssim Sagrament o de la Minerva 2020, que ha estat presa de comú acord entre els membres de l'equip de Govern Municipal.

L'únic acte de la Festa Major que es realitzarà és l'Ofici Solemne del Santíssim Sagrament el diumenge 20 de setembre de 2020 a les 12:00h. a l'Església Parroquial de Sant Jaume de Creixell.

tracking