Diari Més

Laboral

El 100% dels treballadors de Saint-Gobain secunden la vaga indefinida en el primer dia

La plantilla tallarà l'N-340 aquesta tarda per denunciar el tancament de la divisió Glass

L'entrada a la fàbrica Saint-Gobain a l'Arboç amb pintades reivindicatives a terra per denunciar el tancament d'una de les seves divisions

El 100% dels treballadors de Saint-Gobain secunden la vaga indefinida en el primer diaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 100% dels treballadors de Saint-Gobain de l'Arboç (Baix Penedès) han secundat la vaga indefinida en el primer dia, segons ha confirmat a l'ACN el president del comitè d'empresa, José Alberto Garcia. La vaga ha començat aquest diumenge de matinada i s'allargarà com a mínim durant els 30 dies del període de negociació. La plantilla es tornarà a mobilitzar a partir de les sis d'aquesta tarda per aturar el tancament de la divisió Glass de la cristalleria. La manifestació s'iniciarà a les portes de la planta i es dirigirà cap a l'N-340 per tallar-la.

El president del comitè d'empresa, José Alberto Garcia, ha valorat positivament el seguiment de la vaga i l'ha qualificat de «perfecte». «Estem aconseguint el nostre objectiu», ha assegurat. Segons Garcia tots els treballadors de Saint-Gobain i els de les empreses subcontractades estan secundant la vaga des d'aquesta matinada. Així mateix, ha explicat que s'estan complint amb els serveis mínims establerts, amb set treballadors a la divisió Glass i amb dos a Sekurit.
tracking