Diari Més

Cultura

Roden a Creixell escenes de la pel·lícula 'Las leyes de la frontera'

El film de Daniel Monzón està basat en l'obra homónima del conegut escriptor Javier Cercas

El film basat en la

Roden a Creixell escenes de la pel·lícula 'Las leyes de la frontera'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell ha estat l'escenari del rodatge de diverses escenes de la pel·lícula Las leyes de la fronterade Daniel Monzón basada en l'obra homónima del conegut escriptor Javier Cercas. Del 31 d'agost al 4 de setembre es van enregistrar diverses escenes a l'interior i exterior d'una de les cases de les anomenades antigues Botigues de Mar de Creixell, situades a l'avinguda de la platja del Port Romài també a la platja.

La història comença a l'estiu de 1978. Ignacio Cañas, un estudiant introvertit i una mica inadaptat, té disset anys i viu a Girona. En conèixer aZarco i Tere, dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat, es veu immers en una carrera imparable de furts, robatoris i atracaments que es prolongarà durant tot l'estiu i que canviarà la seva vida per sempre.

Marcos Ruiz, ('Primos', 'El Hombre de las mil caras', 'Futbolísimos') interpreta a Nacho;Begoña Vargas, ('Malasaña 32', 'La otra mirada', 'Alta Mar') es posaen la pell de Tere; iChechu Salgado serà Zarco.

El rodatge va començar el passat 3 de setembre i s'allargarà durant 9 setmanes i cobrirà diferents localitzacions de Catalunya, entre les quals destaquen Girona, Manresa, Montblanc i Costa del Garraf entre altres.

L'Ajuntament de Creixell ha col·laborat en les necessitats tècniques del rodatge tals com en la senyalització de la zona, enllumenat públic, permisos oficials, regulació del trànsit de la zona, entre d'altres. Des de l'àrea de turisme es mostrencontents que Creixell esdevingui un «municipi de rodatges».

No és la primera vegada que Creixell i el Port Romà serveixen com a plató d'un rodatge cinematogràfic, ja que fa uns anys ja s'hi van rodar diferents escenes de la pel·lícula «La Teta i la Lluna»del conegut cineasta Bigas Luna.

També, fa un temps es van rodara la platja de Creixell, diferents escenes de la peli «100 metros»amb els coneguts actors Dani Rovira i Karra Elejalde.
tracking