Diari Més

Lleure

Un 'lipdub' i uns clowns tanquen el Campus d'estiu d'Altafulla

En total hi han participat 102 infants durant els mesos de juliol i agost

La CIA Toc de Gresca va posar el punt i final al Campus.

Un 'lipdub' i uns clowns tanquen el Campus d'estiu d'AltafullaConsell Esportiu del Tarragonès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat divendres elCampus d’estiu Altafulla 2020, convocat pel Centre d'Esports Altafulla, el Club Bàsquet Altafulla i l'Ajuntament d'Altafulla, amb el control tècnic del Consell Esportiu del Tarragonès, va arribar a la seva finalització. Per la festa final hi va haver un espectacle de pallassos a càrrec de la CIA Toc de Gresca i els participants van fer un lipdub.

Durant els 9 torns del campus celebrats aquest juliol i agost, fins a 102 infants, amb 345 participacions en total, han gaudit de l’estiu dins d’un marc segur i de retrobada, amb un ventall molt ampli d’activitats i de sortides setmanals. Un estiu molt diferent i complicat, que no ha impedit que el Campus s’hagi pogut desenvolupar sense cap entrebanc.

Entre les activitats destaquen les sortides setmanals a l’entorn, com les descobertes amb l’Associació Medioambiental la Sínia per la desembocadura del riu Gaià; un joc de pistes pels comerços d’Altafulla; olimpíades a la platja; sortides en bicicleta; Geocachings i escape rooms, entre d'altres.

tracking