Diari Més

Augmenten a 27 els positius pel brot detectat a la Selva del Camp

El vincle d'un contagiat amb la residència El Vilar ha obligat a realitzar tests PCR a tots els avis residents

La residència de la Selva del Camp confirma dos casos de coronavirus

La residència de la Selva del Camp confirma dos casos de coronaviruscedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Selva del Camp va comunicar la setmana passada l'existència d'un brot per coronavirus de noupersones en un mateix entorn familiar ha ascendit a 27 contagiats. En els darrers dies, responsables sanitaris de l’Àrea Bàsica de Salut han realitzat tests PCR als contactes, fet que ha comportat un increment de casos detectats.Dels 29,15 es van detectaren els tests realitzats durant el divendres i dissabte i 3 més en les proves fetes el dilluns.

Els vincles d’un d’aquests positius amb la residència El Vilar han obligat també a realitzar tests PCR a tots els avis i àvies residents.En la totalitat dels casos la prova ha resultat negativa i es resta a l’espera de poder disposar també dels resultats de les proves fetes a la totalitat dels treballadors.

Aquests 27 casos actius situen el poble en la seva xifra més alta de malalts per la covid-19 des de l’inici de la pandèmia. El consistori recorda que ésimprescindible respectar al màxim les normes bàsiques de portar mascareta, rentat demans i mantenir les distàncies de seguretat.
tracking