Diari Més

Mobilitat

Afectacions a les línies R14, R15, R16 entre Vila-seca i Torredembarra per obres

Durant quatre dissabtes, el servei quedarà interromput des de l’inici del servei fins les nou del matí oferint una alternativa als passatgers

Imatge del baixador de trens de Vila-seca.

baixador de trens de Vila-seca, estació, obres, Adif, RenfeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de leslínies R14, R15, R16 entre Vila-seca i Torredembarra es veurà interromput des de l’inici del servei fins les nou del matí de dissabte per les obres que Adif està executant relacionades amb el futur Corredor Mediterrani. Les afectacions es produiranels propers dissabtes 29 d’agost, 5, 12 i 19 de setembre.

Aquestes actuacions obliguen a interrompre la circulació de trens entre Torredembarra i Vila-seca. Per garantir la mobilitat dels clients, Renfe ha dissenyat el següent servei alternatiu de transport:

- R14: Els trens circularan desviats via Valls i pels viatgers afectats s’habilitarà un servei alternatiu per carretera.

- R15: Servei alternatiu per carretera entre Reus i Sant Vicenç de Calders. Els viatgers podran continuar en els serveis de Rodalies des d’aquesta estació. En sentit sud els trens esperaran els viatgers per iniciar el seu recorregut a Reus. Els viatgers que surtindes de Barcelona Estació de Françaa les 7.13 hores, s’encaminaran al tren de les 07.43 i realitzaran el transbordament entre Tarragona i Reus.

- R16: Servei per carretera entre Sant Vicenç de Calders i Cambrils. Els viatgers podran continuar en els serveis de Rodalies des d’aquesta estació. En sentit sud els trens esperaran els viatgers per iniciar el seu recorregut a Cambrils.

- RT2: Afecta dos trens els dies 5 i 12 de setembre i es prestarà servei per carretera.

El servei dels trens Regionals de l’R15 i R16 s’inicia a Torredembarra per reduir les afectacions als clients i mantenir el seu horari habitual. Els viatgers que fan el servei per carretera es farà en un major temps de viatge pel que es més pràctic transbordar-los fins o des de Sant Vicenç de Calders perquè allà disposen dels serveis de rodalia de Barcelona.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es pot consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les apps Rodalies de Catalunya, Cercanías Renfe així com al compte de Twitter de Rodalies.

tracking