Diari Més

Cultura

Torredembarra canvia la Fira d'Indians per activitats del patrimoni indià

Es realitzaran visites al cementiri, al patrimoni indià i hi haurà dos concerts a la plaça del Castell

La Fira d'Indians de Torredembarra, ahir, en la seva segona jornada.

La Fira d'Indians de Torredembarra exhaureix les places de les visitesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira d’Indians de Torredembarra amb les parades de mercat com un dels seus principals atractius no es durà a terme aquest any. La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, va explicar ahir que «s’ha considerat oportú reformular la iniciativa per evitar aglomeracions de públic que no s’han de produir en l’actual situació de crisi sanitària». Per aquest motiu, la Fira pròpiament dita no es farà, sinó que es programaran Activitats del Patrimoni Indià de l’11 al 13 de setembre, amb aforament de públic limitat i mesures per evitar la propagació de la covid-19, que s’han anat implantant amb èxit en diferents activitats realitzades aquest estiu a Torredembarra com el Festival de la Roca Foradada, el Pleniluni Circus o el Cinema a la Fresca.

El programa començarà el dia 11 amb una visita guiada al patrimoni indià a les 18 h. i continuarà a les 20 h., a la plaça del Castell, amb un concert d’havaneres amb el grup Xarxa.

L’endemà, dia 12, a les 18 h. hi haurà la visita guiada al cementiri i a les 19.30 h. es repetirà la del patrimoni indià. A les 22 h., a la plaça del Castell hi haurà el Concert Vela Llatina.

Finalment, el programa acabarà el dia 13 de setembre amb una darrera visita guiada al patrimoni indià a les 12.30 h. D’altra banda, des del dilluns 7 fins al dissabte 12 de setembre de 18 a 20.30 h. i el diumenge d’11 a 13.30 h. es podrà veure una l’exposició Les joguines dels indians, a la Sala d’exposicions Lluís d’Icart.

Els concerts que tindran lloc a la plaça del Castell seran gratuïts, però amb aforament limitat. Per tant, caldrà reservar l’entrada a través del correu turisme@torredembarra.cat o al telèfon 977 644 580. D’altra banda, per assistir a qualsevol de les visites guiades, ja sigui la del patrimoni indià, que té lloc a la Sala d’exposicions Lluís d’Icart, o la del cementiri, que també comença a la mateixa sala d’exposicions, caldrà pagar entrada. El preu d’aquestes visites és de 3 euros per als majors de 12 anys i gratuïta per als menors d’aquesta edat. Les entrades s’han de comprar a la pàgina web turismetorredembarra.cat.

El consistori torrenc ha volgut substituir la Fira d’Indians per aquest programa d’activitats també indians per no deixar al municipi sense una de les seves fires per culpa de la covid.

tracking