Diari Més

Societat

Membres de VOX Tarragona denuncien una agressió al Vendrell

Isabel Lázaro ha indicat que els agressors eren «un grup de magrebins» i els han «insultat i tirat ous»

Imatge de la taula informativa de VOX a la Rambla del Vendrell.

Membres de VOX Tarragona denuncien una agressió al VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha informat VOX Tarragona en un comunicat, el partit polític havia muntat una taula informativa a laRambladel Vendrell quan, a les 12.40 hores, «dues noies de nacionalitat espanyola» han increpat als «militants, afiliats i amics» que hi havia reunits.

Segons informa el partit, aquestes noies «suposadament han realitzat una trucadatelefònicaa un grup demagrebins». Aquests s'han acostat a la taula informativa de manera «organitzadai amb ous» que han llançat als membres de VOX.

Segons indica la Presidenta Provincial de VOX Tarragona, IsabelLázaro, en el comunicat «es tractava d'un grup deMENAS, encara que també hi havia atacants que tenien més de18anys, que a més anaven sense mascaretes».Lázaroha afegit que el membre responsable de seguretat de VOX «ha estatagreditfísicament» quan, finalment, la policia ha hagut d'intervenir.

Lázaroha declarat que «el succeït avui no és més que el resultat de les polítiques del govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias que no estan lluitant contra les màfies i estan posant una catifa vermella a l'escòria» i ha afegit que «nosaltres no els hi permetrem i continuem dient que els delinqüents i aquells que entren per la porta de darrere, han de ser retornats immediatament al seu país sense contemplacions».

Segons ha pogut saber aquesta redacció, cap membre dels Mossos d'Esquadra ha identificat alsagressorsi el cos tampoc ha registrat capdenúnciapel succés.

tracking