Diari Més

Policial

Detenen tres persones a Vespella vinculades a un grup criminal de Terol

Tenien una plantació 'indoor' a un habitatge

Imatge d'una de les plantes trobades.

Detenen tres persones a Vespella vinculades a un grup criminal de TerolGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La detenció recent de tres persones a la província de Tarragona ha servit per tancar l’operació Salento que duia a terme la Guàrdia Civil a Terol contra el cultiu de marihuana, segons ha avançat El Heraldo de Aragón. A principis d’aquest mes, la Guàrdia Civil de Terol va detenir a la província de Tarragona a tres persones com a presumptes autores de diversos delictes entre els quals figuren el tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. Les detencions d’aquestes tres persones s’haurien produït a Vespella de Gaià, segons ha pogut saber Diari Més.

Aquestes tres detencions corresponen, segons informa El Heraldo de Aragón, a l’última fase de l’operació Salento que es va dur terme durant el mes de març i que va finalitzar amb la desarticulació d’un grup criminal establert a la província de Terol, que es dedicava al cultiu de marihuana en diverses localitats de la província. La Guàrdia Civil de Terol va localitzar un habitatge a la província de Tarragona que era utilitzada com a plantació per les persones detingudes, per donar continuïtat a l’activitat il·lícita de cultiu i elaboració de marihuana.

Els agents van localitzar aVespella 3,815 quilos de cabdells de marihuana, 215 plantes, gramsd'MDMA i675 eurosen efectiu.

Lespersones detingudes han estat posades a la disposició del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 de Terol.

tracking