Diari Més

Economia

Alegria Hotels inaugurarà un edifici d'apartaments a Cambrils

Al 2022 té previst obrir dos hotels de quatre estrelles superior

Imatge per ordinador del projecte Hotel Alegria la Llosa.

Alegria Hotels inaugurarà un edifici d'apartaments a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup d’empreses Natarent, promotor de diversos projectes turístics a la localitat tarragonina, construeix actualment tres nous actius d’allotjament turístic d’alta gamma que seran operats per la cadena Alegria Hotels, grup que ja compta amb quinze hotels més a les costes de l’Estat.

El primer a entrar en servei, aquest mes d’Agost, serà l’Alegria Cambrils CHIC! Apartments. Es tracta d’un edifici d’ús exclusiu com apartaments turístics, de dotze unitats en total i categoria tres claus. Tots disposen de balcó privat, minibar i caixa forta. S’ubica a l’antic Hotel Príncep, completament rehabilitat i adaptat al nou ús.

Per la seva banda, l’Alegria Hotel Pòsit es construeix actualment a tan sols 100 metres de l’anterior, a la plaça del mateix nom, antiga seu de la Confraria de Pescadors de la ciutat. Es tracta d’un projecte llargament esperat i que, finalment, obrirà les portes el 2022 amb 67 habitacions (10 de les quals, suites d’entre 23 i 36 m2) i 4 estrelles. La seva construcció permetrà donar continuïtat al teixit urbà integrant un edifici de més de 4.200 m2 de superfície construïda, amb planta baixa i quatre alçades, que no esgotarà ni l’edificabilitat ni l’altura màxima permeses. La seva singularitat serà definida per dos elements espectaculars: la façana sobre la plaça i un gran atri interior de tres plantes d’alçada. A més, disposarà d’un restaurant en planta baixa obert a la ciutat, gimnàs, piscina desbordant, pool bar i una sala mirador panoràmica a l’última planta, habilitada per a reunions o com zona d’esmorzar El 50% de la superfície en planta baixa es destinarà a usos comercials que col·laborin a revitalitzar el centre de Cambrils.

Finalment, el futur Alegria Hotel la Llosa també està actualment en construcció sobre el que es considera l’últim sòl disponible davant de la platja a Cambrils. Està previst que entri en servei el 2022 amb 90 habitacions. Disposarà de 90 habitacions de quatre estrelles Superior i s'integrarà a una zona residencial i hotelera plenament consolidada. Es tractarà d'un edifici a quatre vents, d'arquitectura singular i amb vistes sobre el mar. Comptarà amb piscina exterior, gimnàs, zona Wellness i una sala de conferències amb llum natural. L'elecció dels materials i la composició dels espais cerca transmetre la sensació de privacitat, descans, atemporalitat i qualitat associada a productes naturals com la fusta o la pedra natural.

Comptarà amb diferents tipologies d'habitacions i servei de restauració, responent a la demanda internacional per a aquest tipus de producte, que preval una ubicació propera a la platja i als serveis d'oci.

S'estima la creació de més de 60 llocs de treball directes, sense comptar el personal eventual ni els efectes multiplicadors sobre la despesa a la ciutat, en les indústries proveïdores, el consum, etc. Els nous hotels estaran oberts gran part de l'any, col·laborant en la desestacionalització de la destinació Cambrils, orientat al turisme familiar i basat en la diferenciació mitjançant la gastronomia tradicional, l'oferta d'allotjament d'alta qualitat i els serveis complementaris, com la pràctica d'esports nàutics.

Es preveu que la construcció es desenvoluparà al llarg de 18 mesos, ajustant-se a la normativa municipal que prohibeix moviments de terres i la construcció d'estructures durant la temporada turística més intensa.

L'estudi de viabilitat i el procés de selecció d'operador per als nous establiments s'ha confiat a 3 Capital Real Estate, assessorant la signatura d'un contracte a llarg termini amb la cadena Alegria Hotels, als estàndards de la qual s'adequarà una inversió total superior als 50 milions d'euros.

El grup d'empreses Natarent ha delegat a Elix la gestió integral dels tres projectes, mentre que l'arquitectura dels dos hotels va a càrrec de l'estudi Isern Associats (responsable, entre d'altres, de el nou ME Sitges o de l'OHLA Eixample, a Barcelona) en col·laboració amb JG Enginyers, BAC Engineering Consultancy Group i Ardèvol Consultors Associats.

La construcció va a càrrec de Ferré, Soriguéi Units-4 i l'assessoria legal, de la mà del bufet de Josep Alarcón i MES Advocats.

Imatge per ordinador del projecte Hotel Alegria El Pòsit.

Alegria Hotels inaugurarà un edifici d'apartaments a CambrilsCedida

Imatge de Cambrils CHIC! Apartments.

Alegria Hotels inaugurarà un edifici d'apartaments a CambrilsCedida

tracking