Diari Més

Successos

Un jove agredeix un revisor a l'estació de Cambrils llençant-li pedres

L'autor seria un home de 25 anys i veí de Castelló que anava begut

Aaccés principal a la nova estació de Cambrils del Corredor Mediterrani.

estació tren Cambrils, Corredor MediterraniACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Helpers [BCN] ha difós un vídeo a través de les xarxes socials d'una agressió contra un revisor de tren a l'estació de Cambrils el passat 19 d'agost. Laplataforma col·laborativa de seguretat ciutadana 2.0. assegura que l'autor era unnoi jove de nacionalitat marroquina, el qual hauria consumit drogues. El presumpte agressor també hauria amenaçat als passatgers i hauria agredit al revisor «llançant-li pedres».

Al vídeo es pot veure al revisor al terra de l'andana després de l'agressió i com un grup de gent l'ajuda a aixecar-se.

Els Mossos d'Esquadra han informat que van ser requerits el dimecres 19 d'agost cap a les sis i mitja de la tarda per l'incident. Un home, que viatjava en un dels combois, estava alterat i creava aldarulls. L'interventor va acudir fins al vagó per demanar-li que es calmés però aquest va respondre agredint-lo.

El Sistema d'Emergències Mèdiques va atendre al revisor mentre que el jove va quedar detingut. Es tracta d'un home de 25 anys de nacionalitat marroquina i veí de Castelló. El tren va continuar el seu trajecte. El dijous per la tarda va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va deixar-lo en llibertat.

tracking