Diari Més

Societat

Dinou persones denunciades a Roda per no portar mascareta

També hi ha hagut tres sancions per botellón

Els agents van detenir-lo a

policia Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roda de Berà ha interposat un total de dinou denúncies a ciutadans que no portaven la mascareta posada al carrer. Es tracta de sancions que han tingut lloc a partir del moment en el qual l’ús de la mascareta era completament obligatori.

Cal recordar que, fa alguns dies, es va anunciar que a Tarragona hi havia hagut un total de catorze denúncies pel mateix motiu, amb què la xifra rodenca no deixa de ser significativa.

Portar mascareta pel carrer és una situació obligatòria sempre que la persona no pugui justificar una situació excepcional o, entre d’altres, estigui realitzant una activitat esportiva que l’impedeix poder posar-se-la.

A banda, segons ha detallat l’Ajuntament de Roda de Berà a aquest diari, des del moment en el qual el botellón es va prohibir, hi ha hagut un total de tres denúncies per aquesta infracció.

Des del consistori manifesten que la xifra és més baixa del que podria preveure’s per un senzill motiu. Quan les persones que estan bevent i fent festa al carrer veuen arribar a la policia marxen ràpidament i és complicat interceptar-los.

tracking