Diari Més

Costa

Salou construeix el nou aparcament de 224 places al carrer Joan Fuster

El pàrquing provisional de l’estació de PortAventura tindrà capacitat per més de 140 vehicles

El pàrquing dissuasiu de Joan Fuster sumarà 224 noves places per a vehicles.

Salou construeix el nou aparcament de 224 places al carrer Joan FusterGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha començat la construcció d’una de les noves zones d’aparcament previstes al carrer Joan Fuster i que van ser aprovades en el darrer ple de l’any passat. La posada en marxa d’aquests dos pàrquings sumaran 367 noves places per a vehicles. Amb aquestes zones noves i les actuacions que s’han fet als aparcaments del carrer Pompeu Fabra i del carrer Pont dels Estanyets, el municipi incrementarà l’espai per a l’estacionament de vehicles amb un total de 547 places.

Les obres de construcció del pàrquing dissuasiu del carrer de Joan Fuster, en el tram comprés entre la rotonda de l’avinguda dels Països Catalans i la C-31b (autovia Salou-Reus), han començat. L’espai donarà cabuda a un total de 224 places, vuit de les quals estaran reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Tanmateix, a l’aparcament de l’estació provisional de ferrocarril de Salou PortAventura, es construirà una nova zona per aparcar amb 143 places, a més de diverses places més. A tota la superfície es destinen 981 metres a aparcament en cordó, dels quals 713 corresponen a estacionament públic. La resta, 268 metres, estan destinats a quatre places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda; vuit places per a motocicletes; quatre places per a autobús; nou places per a taxi; i 96 metres de parada, no estacionament, que suposaran 19 places.

L’Ajuntament de Salou va aprovar també pavimentar i dotar d’il·luminació l’aparcament de terra del carrer de Pompeu Fabra, així com l’ampliació del que s’ubica al carrer Pont dels Estanyets. En aquest darrer cas l’ampliació de la zona d’aparcament i la reordenació suposa passar de les 127 places que tenia fins ara a les 190, dins de les que s’inclouen sis places reservades per a persones amb mobilitat reduïda i tres més per a l’estacionament de motocicletes.

Nou aparcament a la zona de l'estació de PortAventura.

Salou construeix el nou aparcament de 224 places al carrer Joan FusterGerard Martí

tracking