Diari Més

Policial

Detingut a Salou un lladre reincident per furts a turistes

Va ser sorprès quan estava comprovant el contingut d’una bossa que acabava de sostraure

L'autor havia sostret ulleres de sol, claus d'apartaments, roba, targetes de crèdit i cinc telèfons mòbils, un dels quals s'havia amagat a la zona genital.

Detingut a Salou un lladre reincident per furts a turistesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un homede 34 anys iveí de Tarragona ha estat detingut aquest dilluns per la tardacom a presumpte autor d’un delicte de furt de manera continuada. Així mateix, els Mossos d'Esquadra han obert diligències per conduir un ciclomotor després de comprovar que havia perdut la vigència del permís de conducció per punts.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de sis de la tarda quan una dotació policial, que efectuava tasques de prevenció de delictes a la zona de platges de Salou, van observar a l’avinguda del Batlle Pere Molas el conductor d’un ciclomotor que remenava l’interior d’una bossa i guardava alguns objectes a les butxaques.

En apropar-se, els agents van reconèixer que es tractava d’un reincident en furts a les platges, recepcions i zones de piscina d’establiments hotelers del municipi. En adonar-se de la presència de la patrulla, el sospitós va deixar caure alguns objectes a terra i va abandonar ràpidament el lloc fins que se’l va poder aturar uns metres més endavant.

Durant l’escorcoll, els mossos van trobar tota mena d’objectes entre ulleres de sol, claus d’apartaments, roba, targetes de crèdit o cinc telèfons mòbils, un dels quals s’havia amagat a la zona genital. Al llarg de la tarda, les víctimes de tot el material sostret, un grup de cinc turistes francesos, van recuperar les seves pertinences després de presentar la corresponent denúncia.

El lladre va aprofitar el moment en què tot el grup estava banyant-se per sostraure les seves bosses sense que ningú se n’adonés. És per això que des dels Mossos d’Esquadra s’impulsen de manera habitual campanyes amb consells de seguretat com la necessitat de portar només allò que sigui necessari o evitar dur objectes de valor. També és imprescindible mantenir sempre controlats els objectes personals.

Al detingut també se li han obert diligències després de comprovar que circulava amb un ciclomotor quan tenia suspès el permís de conducció per pèrdua de punts. Un tràmit que gestionarà la Policia Local de Salou, en el marc de les seves competències en matèria de trànsit dins de nucli urbà. Està previst que el detingut passi en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking