Diari Més

Televisió

Judit Mascó recorre les comarques tarragonines a 'Aire Lliure'

El cinquè capítol del programa de TV3 va comptar amb la presència d'Òscar Cadiach

Un instant del programa on Judit Mascó xafa raïm.

Judit Mascó recorre les comarques tarragonines a 'Aire Lliure'Aire lliure

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demarcació de Tarragona va ser la protagonista del programa de TV3 Aire lliure, que es vaemetre ahir diumenge. En aquest, la model i presentadora Judit Mascó mostra els paisatges de Catalunya apartir de l'activitat física i l'esport.

El cinquè capítol d'Aire lliure va comptar amb la participació de dosesportistes:Àlex Roca iÒscar Cadiach. El primer és un atleta amb paràlisi cerebralqueha participat en proves de llarga distància, tot una història desuperació personal.

L’alpinista tarragoní Òscar Cadiach, per la seva banda, va mostrar comes preparafísicament a través de lanatació a zero metres d’altitud. Cadiach és el primer català que va trepitjar el cim de l’Everest i el primer de l’Estat que ha pujat els 14 vuitmils sense oxigen.

En aquest capítol dedicat a la terra de vinyes, Judit Mascó no només va anarveremar, sinó que va xafarraïm i tastarels millors vins de la comarca del Priorat. També va visitarles monges del monestir de Vallbona, va fer pàdel surf a l'Hospitalet de l'Infant i es va endinsarales conegudes coves de l'Espluga de Francolí.

Aire Lliure estàdirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i amb producció d'Esther Poses és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Filmut TV.

tracking