Diari Més

La província de Tarragona ja compta amb 72 gestors Covid

Són 50 al Camp i els 22 restants a l’Ebre

Un professional del CatSalut duent a terme una prova PCR a una veïna de Sabadell.

sanitari, PCR, test, coronavirus, covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Tarragona compta, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb un total de 72 gestors Covid. Aquestes persones són les que s’encarreguen de controlar i vigilar la malaltia amb l’únic objectiu que es pugui prevenir la seva propagació.

Les dades que recopilen aquests treballadors que han vist la llum amb l’aparició de la Covid-19 serveixen per, entre d’altres, conèixer més aspectes del propi virus i intentar esbrinar la forma de propagació, per a intentar frenar-la entre possibles futurs afectats.

En total, el Camp de Tarragona compta amb 50 gestors i les Terres de l’Ebre amb 22. En el total de Catalunya, el nombre s’eleva als 1.328, pels 814 de fa un mes, segons va detallar aquest dijous en la compareixença de premsa de Salut el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella.

Ell mateix va apuntar que, de tots els del conjunt de Catalunya, «un centenar treballen en hospitals» i va afegir que «la tendència és que els centres hospitalaris vagin augmentant el nombre de gestors».

tracking