Diari Més

Granados demana a la Generalitat que no autoritzi una manifestació independentista

Està prevista pel proper 22 d'agost al Passeig Jaume I

Imatge de la manifestació independentista de l'any passat.

El PP de Salou vol impedir una concentració independentista al Passeig Jaume IOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha enviat una carta al conseller d’Interior, Miquel Buch, i a la consellera de Salut, Alba Vergés, on els demana que reconsiderin la seva decisió d’autoritzar la concentració independentistaprevista pel proper 22 d'agost al Passeig Jaume I.

El batlle haapel·lat al sentit de la responsabilitat i al deure del Govern de la Generalitat de fer complir les normes sanitàries que en aquests moments han de prevaler per sobre de qualsevol altre dret que no sigui el de la salut de les persones. «És un acte d’irresponsabilitat convocar una concentració d’aquesta menaen el moment de pandèmia que estem vivint», ha afegit.

En la missiva també posa de manifestla inquietud i preocupaciódemoltes entitats turístiques empresarials i professionals de la Costa Daurada, «ja que Salou és un municipi de gran dinamisme turístic, que acull visitants de diverses sensibilitats».

Tanmateix, recorda que l'agost de 2018, la Junta de Portaveus municipal va acordar no autoritzar cap acte polític o reivindicatiu en diversos indrets del municipi «amb la finalitat de no ferir ni pertorbar cap sensibilitat política dels visitants»i de protegir els interessos generals de la població, facilitantitineraris i llocs alternatius per donar compliment i garantir el dret de manifestació.

La petició se suma a la que va fer elPartit Popular de Salou, on el seu portaveu Mario Garcia sol·licitava que no s'autoritzés la manifestació ja que«pot generar malestar, preocupació i inquietud» als pocs visitants que hi ha al municipi.

tracking