Diari Més

Veïnal

Queixes veïnals pel soroll de les obres al baixador de trens de Vila-seca

Vila-seca en Comú ha sol·licitat que es faci una mediació per aconseguir una solució

Imatge del baixador de trens de Vila-seca.

baixador de trens de Vila-seca, estació, obres, Adif, RenfeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns que viuen prop del baixador de trens de Vila-seca està patint sorolls a altes hores de la matinada, com a conseqüència de les obres que està fent Adif. Els afectats han manifestat les seves queixes de manera reiterada a xarxes socials.

Per tal de solucionar aquest problema el Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat en el registre d’entrada municipal un requeriment al govern per aconseguir «que es faci alguna mediació per aconseguir un punt d'equilibri perquè el veïnat pugui dormir i que les obres es puguin fer».

Implantació de l'ample internacional

Adif va iniciar el passat 25 de juliol les obres de la implantació de l'ample internacional del corredor mediterrani en el tram entre Castellbisbal i Vila-seca, en el projecte conegut com a 'Porta d'Europa'. Aquestpermetrà ser porta d'entrada i sortida de trens que circulen en ample internacional entre la frontera francesa i Algesires.A més, es muntarà el tercer carril i una trentena d'aparells de via entre Martorell i el Nus de Vila-seca. Els treballs s'allargaran fins al 15 de novembre

MÉS INFORMACIÓ

Comencen les obres del corredor mediterrani entre Castellbisbal i Vila-seca i del primer trasllat de vies a La Sagrera

tracking