Diari Més

Televisió

'Joc de Cartes' busca el millor restaurant de tradició familiar de Cambrils

El programa s'emetrà aquest dimecres, 12 d'agost, a les 22.05 hores

Marc Ribas durant la gravació del programa a Cambrils.

'Joc de Cartes' busca el millor restaurant de tradició familiar de CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils serà el protagonista del programaJoc de Cartesde TV3 durant la temporada estiuenca. L'espai gastronòmic presentat per Marc Ribas es desplaçarà fins la Costa Daurada per trobar elmillorrestaurant de tradició familiar. El programa s'emetrà aquestdimecres, 12 d'agost, a les 22.05 hores.Ribas visitarà els restaurants cambrilencs Botella, Macarrilla i Denver. El programa es va enregistrar a principis de juliol.

Cada setmana aJoc de Cartess'enfrontendiversos restaurantsde la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. En aquest, els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentreMarc Ribaste el vot decisiuper determinar quin restaurant és el millor dels tres.

Durant el concurs no només es tindrà en comptela proposta gastronòmicade cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. Aquest concursésl'adaptació del formatMy restaurant rocks, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França. El guanyador s'emportaràun premi de 3.000 euros per invertir en el seu propi local.

tracking