Diari Més

Política

El PP de Salou vol impedir una concentració independentista al Passeig Jaume I

El seu portaveu Mario García considera que «pot generar malestar, preocupació i inquietud» als pocs visitants que hi ha

Imatge de la manifestació independentista de l'any passat.

El PP de Salou vol impedir una concentració independentista al Passeig Jaume IOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PP de Salou sol·licitarà a la delegació del govern de la Generalitat de Catalunya que no autoritzi la celebració d'una manifestació de caire independentista sota el lema «Concentració per la República» el proper dia 22 d'agost al Passeig Jaume I convocada per Plataforma per la Democràcia i la Llibertat.

El portaveu del Grup Municipal del PP a l'Ajuntament de Salou,Mario García, ha manifestat que «no es pot permetre que s'utilitzi com aparador el lloc més emblemàtic del nostre municipi, turísticament parlant, per fer reivindicacions polítiques». Des del PP creuen que «és contraproduent» ja que «pot generar malestar, preocupació i inquietud al visitant i, en conseqüència, pot perjudicar indirectament l'activitat econòmica de la zona afectada i en darrer terme la imatge de Salou».

«El sector turístic està passant per una situació molt complicada i aquesta no és la millor manera d'acollir als pocs turistes que tenim aquest any», afegeix García. També ha recordat que el ple del consistori de la Costa Daurada va aprovar una moció l'any passat reivindicant que fossin el Ajuntaments les administracions competents per determinar la data, el lloc, la duració i l'itinerari d'aquest tipus de manifestacions.

«Esperem que aquest any, tant pels motius exposats com per motius sanitaris, la Generalitat no autoritzi aquesta concentració a Salou», ha finalitzat García.

tracking