Diari Més

Societat

El director vila-secà Arian Araujo busca finançament per distribuir el seu curt

Ha iniciat una campanya a Verkami per poder presentar la peça a diferents festivals nacionals i internacionals

Imatge del cartell del curtmetratge.

El director vila-secà Arian Araujo busca finançament per distribuir el seu curtVerkami

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director vila-secà Arian Araujo Murcia ha iniciat una campanya de crowdfunding per trobar finançament per poder distribuir el seu nou projecte cinematrogràfic Hijos de la Ruina.

El curtmetratge neix del projecte de fi de grau a laCatalonia Film School. Es va registrar a principis d'aquest 2020 i el passat mes de juny es va finalitzar la seva post-producció.

Hijos de la Ruinavol mostrar la cultura de barri a les perifèries de les grans ciutats. Dani i Mireia, dos germans que s'han quedat orfes, han d'aprendre a adaptar-se al barri.

La seva estrena nacional serà aquest novembre al Festival de Cine de Gijón, mentre que ho farà fora al Festival de Berlín. El vila-secà espera poder distribuir el curt durant un any i mig i poder participar en diferents festivals nacionals i internacionals.

Araujo té com a objectiu aconseguir 1.200 auros perpagar les taxes dels festivales i crear publicitat del curtmetratge. Les persones que facin aportacions rebran una recompensa, entre aquestes hi ha el visionat online del curt, una totebag o una samarreta personalitzada.

tracking