Diari Més

Salut manté controlats 16 brots de coronavirus al Camp de Tarragona

El més important afecta Vila-seca i Reus, amb 39 positius i 81 persones de contacte en seguiment

Ja hi ha 1.872 casos positius a Espanya.

Augmenten de 73 a 97 els brots de coronavirus a l'Estat espanyolEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons les dades actualitzades del departament de Salut, al Camp de Tarragona es mantenen actius un total de 16 brots de casos de coronavirus.

El més important, pel que fa a nombre d'afectats, és el brot denominat de Vila-seca - Reus, en el qual s'han comptabilitzat fins ara 39 casos positius per coronavirus. També és el brot que comporta un major nombre de persones en seguiment, 81. En aquest cas els casos afecten un àmbit familiar, laboral i també d'amistats. Corresponent a aquest brot també hi ha una persona hospitalitzada.

En aquest rànquing d'afectacions, el segon brot més rellevant és el que, dins un àmbit familiar, està localitzat a diverses localitats com ara Cambrils, Móra la Nova, Salou, Tivissa, Móra d'Ebre, i la Selva del Camp. En aquest cas els positius localitzats són 24, la mateixa quantitat de persones a les quals se'ls fa seguiment per determinar si apareixen nous positius. També en aquest cas hi ha una persona hospitalitzada.

Cambrils, Reus i Salou són les localitats on hi ha controlats un major nombre de brots. De fet a Salou n'hi ha fins a cinc de localitzats, quatre d'ells de manera directa.

@media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;margin: auto 0px;}}

Tivissa – Móra d’Ebre – La Selva del Camp Nombre de casos 24 Hospitalitzats 1 Nombre de contactes en seguiment 24 Àmbit familiar 5. Brot Calafell Nombre de casos 4 Nombre d’hospitalitzats 1 Nombre de contactes en seguiment 4 Àmbit familiar 6. Brot La Selva del Camp Nombre de casos 9 Nombre de contactes en seguiment 52 Àmbit laboral familiar 7. Brot Reus Nombre de casos: 3 Nombre de contactes en seguiment: 25 Àmbit del brot: familiar - amics 8. Brot Falset Nombre de casos: 3 Nombre de contactes en seguiment: 4 Àmbit familiar 9. Brot Salou (I) Nombre de casos 4 Nombre e contactes en seguiment 16 Àmbit familiar 10. Brot Constantí – Tarragona – Vallmol – Reus Nombre de casos 10 Nombre de contactes en seguiment 37 Àmbit social – familiar – laboral 11. Brot Tarragona – la Canonja Nombre de casos 3 Nombre de contactes 11 Brot social 12. Brot Salou (II) Nombre de casos 4 Nombre de casos en seguiment 7 Àmbit social 13. Brot Salou (III) Nombre de casos 4 Nombre de contactes en seguiment 8 Àmbit del brot domicili – laboral 14. Brot Salou (IV) Nombre de casos 3 Nombre de contactes en seguiment 10 Àmbit social 15. Brot Vilallonga del Camp Nombre de casos 3 Nombre de contactes en seguiment 5 Àmbit social 16. Brot Cambrils Nombre de casos 3 Nombre de contactes en seguiment 5 Àmbit laboral familiar

tracking