Diari Més

Turisme

L'Espluga de Francolí sortejarà àpats i allotjaments entre els visitants perquè hi tornin al setembre o a l'octubre

La campanya 'L'excusa per tornar' vol ajudar les empreses locals a combatre els efectes de la pandèmia sobre el turisme

Imatge d'arxiu del Museu Rural de l'Espluga.

L'Espluga de Francolí sortejarà àpats i allotjaments entre els visitants perquè hi tornin al setembre o a l'octubreTurisme L'Espluga de Francolí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha engegat una campanya que sortejarà 60 àpats i 32 nits en allotjaments del municipi entre aquells que visitin algun dels recursos turístics municipals. Segons informa el consistori, la iniciativa 'L'excusa per tornar' s'adreça a totes aquelles persones que comprin entrades en línia al web esplugaturisme.cat per a les Coves de l'Espluga, la Fassina Balanyà i la Ruta Templera i Hospitalera. El sorteig es farà durant el mes d'agost i els guanyadors hauran de consumir el premi entre l'1 de setembre i el 31 d'octubre. La proposta sorgeix de la taula de reactivació econòmica post covid-19 que va crear l'Ajuntament amb representació de tots els grups municipals i agents implicats.
L'àrea de Turisme destaca que «malgrat sigui una acció puntual, repercutirà directament sobre el sector i amb l'objectiu de mitigar els efectes que la pandèmia està tenint sobre l'activitat turística». S'hi destinaran més de 2.500 euros.
tracking