Diari Més

Dues noves víctimes mortals per coronavirus a les Terres de l'Ebre en l'última jornada

Continua augmentant el risc de rebrot a les comarques ebrenques i ara ja és de 168,11

Personal sanitari fent una prova PCR a una residència.

El nou model que aplica Salut redueix la xifra de morts al Camp de Tarragona per coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària de les Terres de l'Ebre ha comptabilitzat aquest dimecres 55 morts a causa de la covid-19, és a dir, dues més de les que hi havia registrades ahir. Pel que fa al nombre de positius diagnosticats, la xifra d'aquest dimecres és de 709, 30 més que els comptabilitzats dimarts. Hi ha 11 pacients ingressats en un centre hospitalari (+1) i es manté la xifra de tres persones ingressades en unitats de cures intensives.

En el cas de les Terres de l'Ebre destaca especialment l'índex de risc de rebrot, que ara se situa en 168,11, superior al registrat aquest dimarts i que era de 151,78. Dins la mateixa regió sanitària destaca la xifra de la zona sanitària del Montsià, on el risc de rebrots és de gairebé 240.

Pel que fa al Camp de Tarragona, en les últimes 24 hores la xifra de positius ha arribat als 2.755, dels quals 2.368 estan confirmats amb proves PCR). Aquesta xifra tota representa un increment de 38 casos respecte del dia anterior. La xifra de morts per la covid-19 es manté inalterada en 394. Igual que dimarts, hi ha 12 pacients ingressats i 2 persones a l'UCI a causa del coronavirus.

Quant al risc de rebrot, aquest dimecres s'ha incrementat lleugerament, passant de 44,90 al 49,44 actual. Per zones dins la regió sanitària del Camp de Tarragona, la del Tarragonès és la que té un risc de rebrot més alt, amb 63,97.

tracking