Diari Més

Denúncia

Un veí de Prades rep amenaces per vestir-se de drag queen

Ha rebut tres missives on un grup de veïns li demana que marxi del poble si no «et comportes com una persona normal»

L'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, amb la Gal·la i l'Isaac.

Un veí de Prades rep amenaces per vestir-se de drag queenLídia Bargas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isaac Sosa, un veí de Prades, ha denunciat que ha rebut diverses cartes amenaçadores per posar-se a la pell de la drag queen Gal·la Rouge. La primera la va rebre després del carnaval, una altra al juny i l'altra aquesta setmana. Els Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per esclarir els fets.

En la missiva enviada per un grup de veïns del municipi li demanen que «siguis una persona normal i que deixis d'actuar com aberració malaltissa» ja que «dona mala imatge» al poble. A més,l'amenacen en que si no deixa de ser Gal·la Rouge marxi de Prades i que «no tornis fins ser una persona normal». Per acabar afegint «no et tornarem a repetir res més, ja veuràs el que passarà si no fas cas».

Els missatges carregats d'odi i intolerància s'han fet virals a Twitter, on tothom recolza a l'Isacc i la Gal·la.

L'alcaldessa del municipi,Lídia Bargas, ha rebut al jove a l'Ajuntament per mostrar el seu recolzament i assegura que «no entenc com algú gosa anomenar-se veí de Prades i pot escriure un text així». Hi afegeix «a aquest grup de veïns els hi demano que si són tan valents per amenaçar que ho siguin per donar la cara i que m'expliquin quin mal fa l'Isaac».

Avui com a alcaldessa, he rebut a l'Ajuntament a la Gala Rouge, o a l'Isaac , tan s'hi val, i m'ha explicat el que molts...
Des de l'Ajuntament han mostrat la seva repulsa a qualsevol mena d'actitud discriminatòria, amenaçadora, o actes d'odi envers el col·lectiu LGTBI. Asseguren queels fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra i a la Direcció General d'Igualtat, mitjançant la Xarxa de Servei d'Atenció Integral LGBTI de la comarca.

Sosa ha publicat un missatge les seves xarxes socials agraint tot el suport rebut d'arreu del territori.

tracking