Diari Més

Els test PCR practicats a un grup de veïns d'Alforja donen negatiu

El consistori ha mostrat la seva satisfacció després que divendres Salut anunciés un brot al municipi

Imatge d'un dels carrers d'Alforja.

Els test PCR practicats a un grup de veïns d'Alforja donen negatiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Alforja ha anunciat que les proves de diagnòstic practicades a un nombrós grup de veïns i veïnes del municipi per coronavirus han donat negatiu. La notícia arriba després que la setmana passada Salut anunciés un brot de covid al municipi amb tres membres d'una família contagiats.

El consistori ha expressat la seva satisfacció pels resultats negatius que signifiquen que no hi ha hagut transmissió de la malaltia. Tot i això, ha recordat la importància de seguir les recomanacions dels professionals de Salut, sobretot les que fan referència a mantenir la quarantena els dies establerts per seguretat.

En relació a la Festa Major de Sant Miquel, assegura que en aquests moments no està suspesa però la seva celebració dependrà de la situació que hi pugui haver en aquell moment. Per ara s’està treballant en els actes a celebrar i en com fer-los. Aquests es faran a l’aire lliure amb activitats amb aforaments controlats per respectar la distància de seguretati minimitzar les possibilitats de contagi.

tracking