Diari Més

Cinc nous brots al Camp de Tarragona fa que ja siguin 23 els que es mantenen actius

El més important dels nous brots és el localitzat a Coma-ruga, amb sis casos positius dins l'àmbit familiar

Imatge d'un test PCR.

coronavirus, PCR, test, Covid-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha actualitzat aquest dilluns la xifra de brots de coronavirus detectats al Camp de Tarragona i als divuit que es mantenien actius ara cal afegir-ne cinc de nous.

D'aquests cinc nous brots, el que comptabilitza major nombre de contagiats detectats és el de Coma-ruga, amb sis positius dins l'àmbit familiar. En aquest brot hi ha un total de 15 persones de contacte a les quals se'ls està fent seguiment.

Un altre brot destacat també està localitzat al Baix Penedès, en aquest cas a Calafell, amb 4 positius dins un àmbit familiar i, d'aquests, un d'hospitalitzat a causa de la covid-19. En aquest cas, només hi ha 4 persones més de contacte a les quals cal fer-los seguiment.

A Reus ha aparegut un nou brot, també en àmbit familiar, de tres casos positius (el mínim per a ser considerat brot), que obliga a fer el seguiment a cinc persones.

A la zona del tarragonès cal sumar el brot detectat a Constantí, amb 3 casos i tres més de seguiment, i que s'ha produït dins un àmbit familiar, el mateix que el darrer dels brots detectats, que afecta Tarragona ciutat i el Molar, amb tres casos positius i 16 persones en seguiment.

Your browser does not support the video tag.

tracking