Diari Més

Roda de Berà incorpora cinc persones per controlar els aforaments a les platges del Roc

Les de la Punta d’en Guineu i la Pallisseta tenen aquest any una capacitat molt limitada a causa de l'afectació de la covid-19

Els controladors vigilaran qu no se superi l'aforament de les platges més petites.

Roda de Berà incorpora cinc persones per controlar els aforaments a les platges del RocAjutament de Roda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Turisme i Platges de l'Ajuntament de Roda de Berà ha reforçat el control de les cales del Roc de Sant Gaietà, Punta d'en Guineu iPallisseta, amb la incorporació de cinc controladorsque tambéfaran tasques d'informadors.

A partir d'aquests divendres, les platges es controlaran durant tot el dia, els set dies de la setmana, l'aforament de les dues cales amb un únic accés a cadascuna d'elles. Aquesta tasca de control va començar a fer-la fa dues setmanes Protecció Civil a la Punta d'en Guineu, però no es disposava de suficients voluntaris per cobrircada diade la setmana.

L'Ajuntament rodenc intenta dissuadir els banyistes d'anar a aquestes platgesa causa delseu aforament tan limitat: 60 persones la platja Punta d'en Guineu i 500 laPallisseta. Una d'aquestes mesures va ser la creació a principis de juliol de la zona d'aparcament restringit temporal a l'àmbit del Roc de Sant Gaietà per evitar aglomeracions i derivar visitants cap a les platges on l'aforament no suposa un problema, les platges Llarga i Costa Daurada,a causa deles seves grans dimensions.

Els cinc controladors també faran tasques d'informació perquè els banyistes compleixin les mesures de seguretat i d'higiene.

tracking