Diari Més

El Castell de Vila-seca viu un 'Sant Jordi' inèdit, estiuenc i segur

Els infants van poder gaudir de la sessió de 'Contes a l'ombra del castell' a càrrec de Rat Cebrián

Als jardins es van instal·lar diferents parades de venda de llibres i roses i es va controlar l'aforament en tot moment.

El Castell de Vila-seca viu un 'Sant Jordi' inèdit, estiuenc i segurDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca era, ahir, un dels pocs municipis que intentaven recuperar amb certa normalitat la festa de Sant Jordi, que va quedar suspesa a causa del confinament a què va obligar la pandèmia per la COVID-19. El municipi celebrava ahir una Festa del Llibre i de la Rosa als jardins del castell on es van instal·lar les parades de llibres i roses i es va controlar l’aforament per tal que el públic assistent pogués mantenir la distància de seguretat en tot moment. A la cita van participar la Llibreria Sant Jordi, la Llibreria El Castell, el Bazar Vanesa i la Floristeria Artesania Florae. El recinte va comptar amb l’animació especial a càrrec d’Àlex Vidal i Andreu Faro i es va presentar el llibre Surprise, som aquí!, El Club de les Vambes Vermelles d’Anna Punset.

Els infants també van poder gaudir a mitja tarda de la sessió de Contes a l’ombra del Castell que va anar a càrrec de Rat Cebrián. Al vespre, es va poder gaudir de la música en viu que va oferir Connexions Trio.

tracking