Diari Més

El Club Nàutic de Cambrils activa el protocol covid per un positiu extern a l'entitat

El pare de dos nens que participen al Casal d'Estiu ha contret virus

Imatge d'una de les activitats d'estiu.

El Club Nàutic de Cambrils activa el protocol covid per un positiu extern a l'entitatClub Nàutic Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Nàutic de Cambrils ha activat el protocol per covid-19 després que el pare de dos nens que participen al Casal d'Estiu hagi donat positiu per coronavirus. L'entitat per «responsabilitat» ha decidit suspendre totes les activitats, tant del Casal com les regulars, a l'espera que els dos nens tinguin els resultats de la prova PCR.

L'entitat cambrilenca tan aviat va ser informada per part de la família es va posar en contacte amb les autoritats sanitàries. Tal i com expliquen a Diari Més des del club, Sanitat va dir que no hi havia cap problema per seguir amb les activitats ja que es tracta d'un positiu extern però ells van decidir cancel·lar tota activitat per seguretat i responsabilitat amb els seus usuaris.

En cas que alguns dels dos nens doni positiu es seguiran les instruccions del Departament de Salut, si pel contrari donen negatiu es reemprendran les activitats.

El Club es va posar en contacte amb la resta de pares dels nens que participen en les activitats per informar de la situació i la decisió preventiva presa.

tracking