Diari Més

Activen el protocol per covid-19 als horts ecològics de Cal Dània de la Torre

Un familiar d’una de les persones que tenen contacte amb les instal·lacions està a l’espera de la prova mèdic

Fins que no es conegui el resultat de la prova els usuaris no podran tornar-hi.

Activen el protocol per covid-19 als horts ecològics de Cal Dània de la TorreAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Torredembarra ha activat avui el protocol per Covid-19 als horts ecològics de Cal Dània com a mesura de precaució després que un familiar d’una de les persones que tenen contacte amb les instal·lacions estigui a l’espera de la prova mèdica per a detectar si és un cas positiu. Ja s’ha contactat amb els usuaris i usuàries dels horts per explicar-los que no podran tornar-hi fins que es coneguin els resultats de la prova.

Si es donés el cas que el resultat fos positiu, aleshores s’informarà als afectats del protocol a seguir que marqui el Departament de Salut i de les mesures a prendre per part de l’Ajuntament.

Actualment, al municipi hi habrot actiu en una unitat familiar que també afecta aRoda de Berà. Es tractaria de tres membres de la mateixa família que han donat positiu a la prova del Covid-19.De moment, 21 contactes d'aquests contagiats es troben en quarantena a l'espera del resultat de les proves.

El passat 15 de juliol l'Ajuntament de Torredembarra va activar el mateix protocol al Casal d’Estiu dirigit per la Fundació Pere Tarrésa l'espera de la PCR d'un dels nens participants. Finalment, el Casal va poder tornar a la normalitat després que el resultat fos negatiu.

tracking