Diari Més

Política

Serret entra al govern de Creixell com a regidor no adscrit de Comerç

Denuncia la manca de suport de les juntes local i provincial del partit i passa al grup de no adscrits

Jaime Serret Simó de Creixell ha entrat al govern de Creixell.

Serret entra al govern de Creixell com a regidor no adscrit de ComerçDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor del PP Jaime Serret Simó de Creixell ha entrat al govern de Creixell i ho fa fet amb la cartera de Comerç sota el braç. Serret s’ha sumat a l’executiu local com a regidor no adscrit després que la passada setmana sol·licités la seva baixa «irrevocable» com a afiliat del Partit Popular, formació per la qual diu no haver-se sentit recolzat ni a través de la Junta Local, ni de la directiva provincial, com tampoc per la gestora provisional del partit.

Jaime Serret és des d’ahir el nou regidor de Comerç, unes competències que, fins a la seva entrada, tenia delegades la regidora de Junts per Catalunya Silvia Farrero. Com a regidor no adscrit ha pogut acceptar l’oferta de formar part del govern que el seu partit li va denegar i que, segons apunta, seria un dels motius que van provocar la seva renúncia de les sigles dels populars. «Tenint la possibilitat que el nostre grup municipal assumís una cartera d’Alcaldia dins del govern de Creixell per al cap de llista, des de la Junta Provincial del Partit Popular se m’ha negat la possibilitat d’acceptar l’esmentada oferta adduint la imminent proximitat de les eleccions autonòmiques i la no conveniència de la nostra entrada al govern municipal a l’àmbit general de Catalunya», afirma Serret en un comunicat públic. El nou regidor no adscrit denuncia la manca de suport del seu partit per complir el seu compromís de servei públic davant la ciutadania de Creixell. La seva entrada al govern amb les sigles dels populars, però, hauria significat rubricar una aliança local amb els partits independentistes –Junts per Catalunya, ERC i la Fic– que formen el govern de Creixell.

En el comunicat públic on comunica la seva entrada al govern, Jaime Serret, ha posat negre sobre blanc a les diferències que el separen de la presidenta local del partit a Creixell, Maria Dolores Juncal, qui és també regidora del PP a l’oposició de Creixell. «Després de les eleccions municipals, la presidenta local del partit, Maria Dolores Juncal, es va erigir, amb la meva total disconformitat, en portaveu del grup municipal del partit, traient-me tota la responsabilitat adquirida prèviament amb els veïns del municipi», assegura el nou regidor no-adscrit.

«Vaig presentar el meu escrit de renúncia a la militància en el Partit Popular i quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que la presidenta local del partit a Creixell, contravenint la vigent Llei de Protecció de Dades, va publicar el meu escrit a les xarxes socials amb tota classe de dades i informació personal meva. En poc temps, va retirar aquesta publicació, suposo que advertida pels seus assessors legals del presumpte delicte que havia comès», afegeix.

Segons Serret, un dels seus objectius continua sent «intentar millorar la vida de tots els veïns i veïnes de Creixell va ser el principal motiu que em va impulsar a presentar-me a les eleccions municipals de 2019».

tracking