Diari Més

Reconeixement

La UVic premia quatre treballs de les comarques de Tarragona

La cerimònia de lliurament se celebrarà el dia 18 de setembre

L'Institut Narcís Oller de Valls, en una imatge d'arxiu.

L'IES Narcís Oller de Valls, assenyalat per Cs per deixar fer vaga els estudiantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UVic ha premiat 38 treballs de Recerca de Batxillerat d'arreu de Catalunya. En la seva 22a edició, quatre treballs de les comarques de Tarragona han estat guardonades.L’objectiu d’aquests és promoure i incentivar la vocació científica i el gust per fer recerca en els futurs estudiants universitaris.

La cerimònia de lliurament de premis, que es va haver d’anul·lar a causa del confinament, se celebrarà el dia 18 de setembre.

Maria Domingo del centre Aura de Reus ha obtingut un segon premi en la categoria Institut Català de les Dones pel treball «El silenci i el talent sota pseudònims masculins». En la categoria Caixa d’Enginyers, Genís Ribas de l’Institut de Flix ha obtingut un segon premi exaequo pel treball «Acne: un problema global». En la categoria Bon Preu, Maria Martí de l’Institut Terra Alta de Gandesa, ha obtingut un exaequo pel treball «Quadre 1er Esquerra, Fila 7, Sepultura 19», i en la categoria Eumo _DC, Alguer Montull de l’Institut Narcís Oller de Valls, ha obtingut un exaequo pel treball «Filip Custic. Anàlisi de la seva obra i aplicació del seu estil».

Els premis, dotats amb 14.500 euros, es divideixen en cinc categories: Premi Bon Preu, dotat amb 3.500 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats; Fundació Caixa d’Enginyers, dotat amb 3.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències; Premi Eumo_DC, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les arts; Premi específic Osona contra el Càncer, dotat amb 5.000 euros, i el Premi específic Institut Català de les Dones, dotat amb 1.000 euros, als millors treballs sobre perspectiva de gènere, aportacions de les dones al món dels sabers, prevenció de violències masclistes i igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

tracking