Diari Més

Nou brot per coronavirus a Torredembarra i Roda de Berà

Tres persones han donat positiu i 21 estan en seguiment

Imatge de la façana consistorial de Torredembarra.

Ajuntament TorredembarraAjuntament Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha confirmat un nou brot en una unitat familiar a Torredembarra i Roda de Berà. Es tractaria de tres membres de la mateixa família que han donat positiu a la prova del Covid-19.De moment, 21 contactes d'aquests contagiats es troben en quarantena a l'espera del resultat de les proves.

Amb aquest ja són cinc els brots que s'han produït en les últimes setmanes a la regió sanitària del Camp de Tarragona. El primer de tots es va conèixer el passat divendres a Tarragona. Actualment, hi ha 10 contagiats i 37 contactes en seguiment.

El segon brot va ser el detectata Perafort- la Secuita on hi ha sis persones amb coronavirus i es segueix a 45 persones.

Aquesta setmana, es va afegir el brot detectat a les Borges del Camp, on dos germans i la seva àvia han donat positiu per coronavirus. Arran d'aquest brot familiar es va posat en quarantena un grup de nens del Casal d'Estiu, ja que una de les nenes n'és usuària. Avui s'ha conegut que aquests han donat negatiu a les proves PCR. També es vanaïllar els nens d'un dels grups de competició del Tennis Monterols, ja que hi forma part l'altre germà contagiat. Actualment, hi ha un total de 18 persones en quarantena.

Salut també va confirmar dilluns un altre brot aValls amb 4 positius. Aquest, que afecta a l'àmbit familiar i laboral d'algun dels positius, té 18 persones en seguiment.

Your browser does not support the video tag.

tracking