Diari Més

Quatre brots actius al Camp de Tarragona amb 23 casos positius i més de 100 contactes en seguiment

Els brots localitzats a Valls i les Borges del Camp han estat detectats avui dilluns

Anàlisi de proves de PCR per detectar la presència del coronavirus.

Brot de coronavirus a la Val d'Aran amb set positius que van compartir una barbacoaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Camp de Tarragona s'han detectat quatre brots de coronavirus que sumen 23 persones diagnosticades com a positives després de realitzar-los les proves PCR, un total de 106 persones que han estat amb contacte amb les persones diagnosticades es troben en quarantena.

El brot més recent que s'ha conegut és el de Valls que ja suma 4 positius. En un principi s'havia especificat que es tractava d'un brot en l'àmbit familiar però, tal com ha pogut saber Diari Més, els contagis s'han estès a l'àmbit laboral d'algun dels positius. El Departament de Salut manté el seguiment a 18 persones més que haurien estat en contacte amb els diagnosticats.

També aquest dilluns s'ha conegut el brot detectat a les Borges del Camp, on dos germans i la seva àvia han donat positiu per coronavirus. Arran d'aquest brot familiar s'ha posat en quarantena un dels grups estables del Casal d'Estiu de les Borges, ja que una de les nenes n'és usuària. També es troben en aïllament els nens d'un dels grups de competició del Tennis Monterols, ja que hi forma part l'altre germà contagiat. El que equivaldria a un total de 18 persones en quarantena.

Aquests nous brots coneguts avui se sumen als que ja es coneixien i que estan localitzat a Tarragona i la zona de Perafort i la Secuita.

El brot detectat a la ciutat de Tarragona també suma un total de 10 persones que han donat positiu en la prova de la COVID-19. De moment hi ha 37 contactes en seguiment.

Finalment, pel que fa al brot detectat a Perafort, la Secuita el nombre de casos es manté en tres que correspondrien a dos veïns de Perafort i un de La Secuita. El contagi s'hauria produït dins de l'entorn familiar i social dels afectats i la xifra total de persones en quarantena s'eleva a 45.

tracking